DEMO Help je studenten samenwerken! (Hoger Onderwijs)

Aanmelden
Contact opnemen
Ben jij docent en werk je regelmatig met groepsopdrachten in jouw onderwijs?
En merk je vaker dan eens dat dit niet altijd lekker loopt?
Bijvoorbeeld doordat niet alle studenten zich evenveel inzetten en er onenigheid en frustraties ontstaan tussen studenten?
Met als gevolg dat studenten teleurgesteld zijn in de samenwerking, geen plezier meer hebben en/of de opdracht liever in hun eentje afronden?
 
Dan kan TeamLerend Onderwijs interessant zijn voor jou! Ons doel met TeamLerend Onderwijs is om studenten op zo'n manier te laten samenwerken dat studenten het samenwerken als positief ervaren en zo optimaal van en met elkaar gaan leren. Dat levert jou als docent ook een hoop op zoals meer ontspanning, minder gedoe en meer lesgeefplezier!
 
In deze gratis DEMO maak je kennis met het idee achter TeamLerend Onderwijs voor het Hoger Onderwijs (HBO/WO) om zo te ontdekken of dit iets is waar jij je in wilt ontwikkelen en verdiepen. Daarnaast is deze DEMO ook bedoeld om jou een inkijkje te kijken in hoe zo'n e-learning werkt en is vormgegeven. De DEMO bevat o.a. een gratis draaiboek dat je meteen in de praktijk kunt toepassen om je studenten te helpen bij de start van de samenwerking. 
 
Je hebt 10 dagen toegang tot de DEMO. Klik op 'Aanmelden' om te beginnen!
 
Ben je na afloop van deze DEMO enthousiast geworden? Dan kun je de volledige Introductiecursus TeamLerend Onderwijs voor het Hoger Onderwijs (HO) aanschaffen. Veel plezier!

DEMO Introductiecursus TeamLerend Onderwijs HO